- Prijslijst

Ik ben trots op mijn werk en mijn producten !

In mijn studio werk ik met de producten van Hypogeen voor het behouden van een goed resultaat. Deze producten zijn te koop voor thuisgebruik in de studio maar u kunt ze ook bestellen via het contact formulier.Mijn producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik. 

Pedicure behandeling

Een basis pedicure behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost €40,00 mocht de behandling meer tijd in beslag nemen dan kan er in oveleg een deelbehandeling bij geboekt worden de kosten hiervoor bedragen €19,50 per kwartier.

Een luxe pedicure behandeling duurt ongeveer 60 minuten en kost €45,00 In deze behandeling wordt er buitenom de basis behandeling ook aandacht geveven aan de huid van de voet en het onderbeen door middel van een scrub en massage. 

Heeft u lelijke of brokkelige nagels en wilt u toch een mooie nagellak zetten dan kan deze gerepareerd woden met de producten van LCN. Graag vertel ik u hier alles over in de studio u bent altijd welkom voor advies.

PRIJSLIJST

Pedicure behandeling 40,00 euro

Pedicure behandeling deluxe 45,00 euro

Pedicure behandeling & gel nagellak 60 euro

Pedicure behandeling & lakken  52,50 euro 

Opbouw (LCN( van brokkelige of lelijke nagels per nagel 17,50 euro

Prijslijst

Hypogeen Voet & Been Crème 100 ML

€ 9,95


Voor de extreem droge en gevoelige huid.Dagelijks een hoeveelheid aanbrengen op de voeten en onderbenen voor het beste resultaat. Door de papaya extracten krijgen kloven en eelt geen kans.

Hypogeen Voet & Been Crème 50 ML

€ 7,95


Voor de extreem droge en gevoelige huid.Dagelijks een hoeveelheid aanbrengen op voeten en onderbenen voor het beste resultaat.De papaya extracten zorgen ervoor dat kloven en eelt geen kans krijgen.